×
Home Nieuws Livescore

Sivert Mannsverk verrast fans met spontane opzwepende actie

Sivert Mannsverk verrast fans met spontane opzwepende actie
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 23:16 uur

Na een zwaarbevochten overwinning op FK Vojvodina, heerst er een positieve sfeer bij Ajax. De spelers zijn opgelucht en tevreden met de behaalde resultaten, maar het was vooral de actie van Sivert Mannsverk die voor extra opwinding zorgde. Terwijl de reserves hun verplichte cooling-down deden op het veld, besloot de middenvelder om de meegereisde supporters nog een speciale traktatie te geven.

In eerste instantie leek Mannsverk rustig weg te lopen, maar plotseling draaide hij zich om en begon het publiek op te zwepen. Met zijn gebaren en enthousiasme wist hij de fans te inspireren en zorgde voor een kippenvelmoment. De camera's registreerden dit prachtige gebaar, wat resulteerde in schitterende beelden die al snel viraal gingen op sociale media.

De supporters van Ajax waren dolblij met deze onverwachte interactie en toonden hun waardering door luidkeels te juichen en te applaudisseren. Mannsverk's spontane gebaar versterkte de band tussen de spelers en de fans, en creëerde een onvergetelijk moment dat nog lang zal worden herinnerd. Deze hartverwarmende actie toont aan dat naast de sportieve prestaties, ook de connectie met de supporters van onschatbare waarde is voor een club als Ajax.