×
Home Nieuws Livescore

Berghuis tempert Ajax-enthousiasme na winst op FK Vojvodina.

Berghuis tempert Ajax-enthousiasme na winst op FK Vojvodina.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 22:56 uur

Ajax-middenvelder Steven Berghuis heeft de euforie rond de overwinning op FK Vojvodina (1-3) weten te temperen. Ondanks de zege is Berghuis van mening dat Ajax donderdagavond slechts 'redelijk' heeft gespeeld. De multifunctionele speler, die zowel op het middenveld als op de flanken uit de voeten kan, benadrukt dat er nog aanzienlijke ruimte is voor verbetering binnen het team.

Berghuis, die deze zomer de overstap maakte van Feyenoord naar Ajax, is kritisch op het vertoonde spel van zijn ploeg. Hoewel de Amsterdammers met een comfortabele voorsprong terugkeerden uit Servië, ziet de ervaren international nog genoeg aspecten waarop Ajax zich kan ontwikkelen. De 29-jarige Berghuis, die bekendstaat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, streeft naar een hoger niveau en is vastberaden om samen met zijn teamgenoten te groeien.

Met zijn opmerkingen lijkt Berghuis de lat hoog te leggen voor Ajax en benadrukt hij het belang van constante verbetering. De voormalige aanvoerder van Feyenoord is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het spel van de Amsterdamse club en hoopt met zijn ervaring en kwaliteiten een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van Ajax. Berghuis' nuchtere kijk op de prestaties van het team kan wellicht dienen als motivatie voor zijn medespelers om te blijven streven naar perfectie.