×
Home Nieuws Livescore

Ajax wint van FK Vojvodina en bereikt derde voorronde Europa League

Ajax wint van FK Vojvodina en bereikt derde voorronde Europa League
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 22:48 uur

Ajax heeft zich opnieuw weten te plaatsen voor de derde voorronde van de Europa League, ondanks dat het spel niet altijd even indrukwekkend was. De ploeg wist FK Vojvodina over twee wedstrijden met 1-4 te verslaan en zo een plekje in de volgende ronde veilig te stellen. Hoewel het niet altijd van een leien dakje ging, zijn er toch enkele belangrijke conclusies te trekken uit deze dubbele ontmoeting.

De Amsterdammers lieten zien dat ze over de nodige veerkracht beschikken door na een moeizame eerste wedstrijd alsnog de overhand te krijgen in de return. Met doelpunten op cruciale momenten wisten ze de tegenstander op afstand te houden en zo de overwinning veilig te stellen. Dit toont aan dat Ajax ook op mentaal vlak sterk is en niet snel opgeeft, zelfs als het niet allemaal van een leien dakje gaat.

Daarnaast is het ook een teken dat de ploeg nog ruimte heeft voor verbetering. Ondanks de overwinning op FK Vojvodina was het spel niet altijd overtuigend en waren er momenten van slordigheid zichtbaar. Dit geeft de technische staf en spelers de kans om te werken aan verbeterpunten en te streven naar een hoger niveau in de volgende rondes van de Europa League. Ajax zal zich moeten blijven ontwikkelen om succesvol te zijn in het Europese toernooi en deze overwinning kan dienen als een leerzame ervaring voor de rest van het seizoen.