×
Home Nieuws Livescore

Ajax wint met 1-3 van FK Vojvodina in Europa League.

Ajax wint met 1-3 van FK Vojvodina in Europa League.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 22:08 uur

Ajax heeft op het nippertje weten door te dringen tot de derde voorronde van de Europa League na een zenuwslopende wedstrijd tegen FK Vojvodina. Het team van trainer Erik ten Hag beleefde een rollercoaster van emoties, met Josip Sutalo als centrale figuur. De verdediger ging van held naar schlemiel door zowel een doelpunt te maken als een eigen doelpunt te veroorzaken.

Het duel begon veelbelovend voor Ajax toen Sutalo de score opende, maar al snel sloeg het noodlot toe toen hij ongelukkig de bal in eigen doel werkte. De spanning was om te snijden in het stadion, maar gelukkig wisten Jorrel Hato en Bertrand Traoré in de slotfase orde op zaken te stellen. Met doelpunten van beide spelers wist Ajax uiteindelijk met een 1-3 overwinning van het veld te stappen.

De supporters van Ajax beleefden een ware achtbaan van emoties tijdens deze cruciale wedstrijd. Van hoop en vreugde bij de openingstreffer van Sutalo, tot frustratie en angst na zijn eigen doelpunt. Gelukkig brachten Hato en Traoré de rust terug in het team en zorgden zij ervoor dat Ajax zich kon plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League.

Trainer Erik ten Hag zal ongetwijfeld opgelucht ademhalen na deze spannende wedstrijd en zal zijn team nu voorbereiden op de volgende uitdaging in Europa. Ajax heeft laten zien over veerkracht te beschikken en zal met vertrouwen de volgende ronde tegemoet zien.