×
Home Nieuws Livescore

Transfer De Ligt naar Manchester United onzeker, Bayern lonkt

Transfer De Ligt naar Manchester United onzeker, Bayern lonkt
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 21:32 uur

Het lijkt erop dat een mogelijke transfer van Matthijs de Ligt naar Manchester United voorlopig niet op handen is, volgens informatie van het Duitse Sky Sport. De situatie rondom de talentvolle Nederlandse verdediger bevindt zich momenteel in een impasse. Hoewel De Ligt hoog op het verlanglijstje van trainer Erik ten Hag staat, heeft de speler zich gewoon gemeld voor de voorbereiding van Bayern München.

De geruchten over een mogelijke overgang van De Ligt naar de Engelse club hebben de voetbalwereld in spanning gehouden, maar het lijkt erop dat er nog geen concrete stappen zijn gezet in die richting. Manchester United-fans zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat er meer duidelijkheid komt over de toekomst van De Ligt.

Ondertussen blijft de verdediger zich focussen op zijn huidige club Bayern München, waar hij zich volledig inzet tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Ligt lijkt vastbesloten om zich te blijven ontwikkelen en zijn kwaliteiten te tonen, ongeacht de aanhoudende speculaties over een mogelijke transfer. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of Manchester United uiteindelijk toch een serieuze poging zal wagen om De Ligt binnen te halen.