×
Home Nieuws Livescore

Robin Pröpper verruilt FC Twente voor Rangers FC Schotland.

Robin Pröpper verruilt FC Twente voor Rangers FC Schotland.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 20:24 uur

Het is een feit: Robin Pröpper maakt de overstap van FC Twente naar Rangers FC. De ervaren verdediger, die de leeftijd van dertig heeft bereikt, heeft in Schotland een overeenkomst getekend voor een periode van twee jaar. Met deze transfer zet Pröpper een nieuwe stap in zijn carrière en zal hij zijn kwaliteiten gaan tonen in de Schotse competitie.

Voor FC Twente betekent het vertrek van Pröpper een aderlating in de verdediging. De club zal op zoek moeten naar een vervanger om het gat dat de verdediger achterlaat op te vullen. Pröpper stond bekend als een betrouwbare kracht in de defensie van FC Twente en zal gemist worden door de supporters en zijn medespelers.

Bij Rangers FC krijgt Pröpper de kans om zich te bewijzen op een hoger niveau. De Schotse club, die uitkomt in de Scottish Premiership, heeft hoge verwachtingen van de Nederlandse verdediger. Pröpper zal zijn ervaring en leiderschap kunnen inzetten om een belangrijke rol te spelen in het team van Rangers FC. De fans van de club kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van Pröpper en hopen op succes in het komende seizoen.