×
Home Nieuws Livescore

Rugani blijft bij Juventus, geen deal met Ajax

Rugani blijft bij Juventus, geen deal met Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 19:56 uur

Ajax heeft nog geen concrete plannen om Daniele Rugani aan te trekken, zo benadrukt Mike Verweij, de bekende Ajax-watcher van De Telegraaf. De geruchten over een mogelijke transfer van de verdediger van Juventus naar de Amsterdamse club blijken vooralsnog niet te kloppen. Er is geen akkoord bereikt tussen Ajax en Juventus, waardoor Rugani voorlopig niet op weg lijkt te zijn naar de Johan Cruijff ArenA.

De Italiaanse verdediger werd de afgelopen tijd in verband gebracht met een overstap naar Ajax, maar volgens Verweij is daar op dit moment geen sprake van. De Amsterdammers hebben nog geen concrete onderhandelingen gevoerd met Juventus over een mogelijke transfer van Rugani. Dit nieuws zal voor de fans van Ajax wellicht een teleurstelling zijn, aangezien de komst van de ervaren verdediger voor extra kwaliteit in de defensie had kunnen zorgen.

Hoewel Rugani nog steeds op het lijstje van Ajax staat, lijkt een transfer op korte termijn dus niet aan de orde te zijn. De club zal zich mogelijk moeten richten op andere versterkingen om de selectie voor het komende seizoen op peil te brengen. Fans zullen met spanning afwachten of er in de komende periode nog ontwikkelingen zullen zijn rondom de mogelijke komst van Rugani naar Ajax.