×
Home Nieuws Livescore

Vitesse wacht in spanning af op proflicentiebesluit KNVB

Vitesse wacht in spanning af op proflicentiebesluit KNVB
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 18:32 uur

Vitesse zal nog even geduld moeten hebben voordat de club te horen krijgt of zij hun proflicentie mogen behouden. De KNVB zou aanvankelijk op donderdag 1 augustus een beslissing nemen over de zaak van de Arnhemmers, maar de licentiecommissie heeft nog enkele vragen naar aanleiding van de documenten die zijn ingeleverd. Hierdoor is de uitspraak uitgesteld en staat er nu een overleg gepland tussen de KNVB en Vitesse op vrijdag 2 augustus.

De spanning stijgt voor Vitesse, aangezien het behoud van de proflicentie van cruciaal belang is voor de club. De Arnhemmers zullen nu moeten afwachten wat de uitkomst zal zijn van het overleg met de KNVB. Het is een belangrijk moment voor Vitesse, aangezien de licentie bepaalt of de club kan blijven deelnemen aan het professionele voetbal.

De KNVB neemt de zaak serieus en wil ervoor zorgen dat alle benodigde informatie grondig wordt beoordeeld voordat er een definitieve beslissing wordt genomen. Vitesse zal ongetwijfeld gespannen afwachten op het overleg op vrijdag, in de hoop dat zij groen licht zullen krijgen om hun proflicentie te behouden en verder te kunnen blijven strijden in het Nederlandse voetbal.