×
Home Nieuws Livescore

Wan Bissaka akkoord met West Ham, Mazraoui naar United?

Wan Bissaka akkoord met West Ham, Mazraoui naar United?
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 18:08 uur

West Ham United heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Aaron Wan Bissaka over een mogelijke transfer naar de club. Hoewel de clubs nog tot overeenstemming moeten komen, lijkt de deal steeds dichterbij te komen. Deze ontwikkeling brengt echter ook Noussair Mazraoui een stapje dichter bij een mogelijke overstap naar Manchester United.

De onderhandelingen tussen West Ham United en Wan Bissaka zijn in een vergevorderd stadium, waarbij de speler zelf al tot overeenstemming is gekomen met de club. De transfermarkt gonst van de geruchten over de mogelijke overstap van de talentvolle verdediger naar The Hammers, die hun defensie willen versterken met zijn komst.

Deze ontwikkeling heeft echter ook gevolgen voor Noussair Mazraoui, die nu in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer naar Manchester United. De Marokkaanse international, die momenteel uitkomt voor Ajax, wordt al langer in verband gebracht met een overstap naar de Engelse topclub. Met Wan Bissaka mogelijk op weg naar West Ham, lijkt de weg vrij voor Mazraoui om zijn droomtransfer naar Manchester United te verwezenlijken.

Het is nog afwachten hoe de onderhandelingen tussen de clubs zullen verlopen en of de transfers daadwerkelijk zullen plaatsvinden. Voor nu blijft het een kwestie van speculatie en afwachten hoe de puzzelstukjes op de transfermarkt in elkaar zullen vallen. Voetbalfans wereldwijd houden gespannen de ontwikkelingen in de gaten, in afwachting van officiële bevestigingen van de betrokken clubs.