×
Home Nieuws Livescore

PSV stelt dertigjarige Nick Tol aan als perschef

PSV stelt dertigjarige Nick Tol aan als perschef
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 17:48 uur

PSV heeft vandaag met trots de benoeming van hun nieuwe perschef aangekondigd. De dertigjarige Nick Tol zal de rol van Sanne Clements overnemen en het communicatieteam van de Eindhovenaren versterken. Tol, afkomstig uit Volendam, maakt de overstap van De Telegraaf naar de voetbalclub uit Eindhoven.

Met zijn ervaring in de journalistiek en zijn passie voor sport, wordt Tol gezien als een waardevolle toevoeging aan de communicatieafdeling van PSV. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van contacten met de media, het verstrekken van informatie over de club en het coördineren van persconferenties en interviews.

De aanstelling van Nick Tol als perschef markeert een nieuwe fase in de communicatiestrategie van PSV. Met zijn frisse blik en professionele aanpak zal hij bijdragen aan een transparante en effectieve communicatie met fans, media en andere belanghebbenden. PSV kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Tol en is ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van de club op communicatiegebied.