×
Home Nieuws Livescore

Marseille jaagt op Arsenal-spits Nketiah voor zomertransfer

Marseille jaagt op Arsenal-spits Nketiah voor zomertransfer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 17:32 uur

Olympique Marseille heeft haar zinnen gezet op Arsenal-spits Eddie Nketiah als mogelijke aanwinst voor het komende zomerse transferseizoen. Onder leiding van de nieuwe coach Roberto de Zerbi is de Franse club zeer actief op de transfermarkt en er wordt verwacht dat er binnenkort een officieel bod zal worden uitgebracht op de talentvolle aanvaller.

De interesse van Marseille in Nketiah komt niet uit de lucht vallen. De 22-jarige spits heeft bij Arsenal laten zien over veel potentie te beschikken en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van De Zerbi. Met zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden past Nketiah goed in het aanvallende spel dat Marseille graag wil spelen.

De onderhandelingen tussen Marseille en Arsenal beloven interessant te worden, aangezien de Engelse club niet zomaar bereid zal zijn om Nketiah te laten gaan. Echter, met de vastberadenheid en financiële slagkracht van Marseille, lijkt een overgang van Nketiah naar de Ligue 1 zeker niet uitgesloten. Fans van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar de verdere ontwikkelingen rondom deze potentiële transfer.