×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord huurt verdediger Hokke van ADO Den Haag.

Feyenoord huurt verdediger Hokke van ADO Den Haag.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 17:08 uur

Feyenoord heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met ADO Den Haag, nadat eerder Thomas van den Belt bij CD Castellón van Dick Schreuder werd gestald. De Rotterdamse club heeft besloten verdediger Milan Hokke voor het komende seizoen uit te lenen aan ADO Den Haag. Hokke, die te zien is aan de linkerkant van de foto, zal zijn kunsten vertonen in het Bingoal Stadion.

De overgang van Hokke naar ADO Den Haag markeert een nieuwe stap in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie. De jonge verdediger zal onder de vleugels van ADO Den Haag zijn talenten kunnen laten zien en ervaring opdoen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

Voor Feyenoord betekent deze huurovereenkomst een strategische zet om Hokke meer speeltijd en ervaring te bieden, zodat hij in de toekomst mogelijk een belangrijke rol kan spelen in het eerste elftal van de club. De samenwerking tussen Feyenoord en ADO Den Haag biedt Hokke de kans om zich te bewijzen en zijn potentieel als verdediger verder te ontplooien. De supporters van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar de prestaties van Hokke in het komende seizoen.