×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda strijdt voor huur Saná Fernandes van Lazio

NAC Breda strijdt voor huur Saná Fernandes van Lazio
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 16:32 uur

NAC Breda heeft haar zinnen gezet op de komst van Saná Fernandes, het veelbelovende achttienjarige talent van Lazio. De club uit Noord-Brabant is vastberaden om de vleugelaanvaller op huurbasis binnen te halen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou Fernandes een waardevolle toevoeging zijn aan het team van NAC Breda.

De directie van NAC Breda is druk bezig met de onderhandelingen om de transfer van Fernandes te realiseren. De club ziet in de jonge Portugees een speler met enorm veel potentieel en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen in het komende seizoen. De supporters van NAC Breda kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Fernandes en hopen dat hij snel zijn opwachting zal maken in het Rat Verlegh Stadion.

Saná Fernandes zelf staat ook open voor een tijdelijk verblijf bij NAC Breda. De kans op speeltijd en ervaring in een competitieve omgeving spreekt de jonge vleugelaanvaller aan. Hij ziet de Eredivisie als een uitstekende kans om zich verder te ontwikkelen en zijn talenten te laten zien. De supporters van NAC Breda kunnen zich verheugen op de mogelijkheid om Fernandes in actie te zien en hem toe te juichen in het geel-zwarte shirt van de club.