×
Home Nieuws Livescore

Mourinho wil Amrabat naar Fenerbahçe halen, United twijfelt

Mourinho wil Amrabat naar Fenerbahçe halen, United twijfelt
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 16:16 uur

Voormalig Manchester United-manager José Mourinho heeft zijn zinnen gezet op het aantrekken van Sofyian Amrabat voor Fenerbahçe. De 27-jarige middenvelder, die momenteel op huurbasis speelt, stond op het punt om definitief over te stappen naar de Engelse club, maar de onderhandelingen liepen vast. Mourinho, die bekend staat om zijn vastberadenheid en strategisch inzicht, ziet in Amrabat een waardevolle toevoeging aan zijn team bij Fenerbahçe.

Manchester United had de mogelijkheid om de koopoptie in het huurcontract van Amrabat te activeren, maar koos ervoor om te proberen een betere deal te sluiten. Dit besluit opende de deur voor Mourinho om zijn interesse te tonen en de onderhandelingen met de speler en zijn club te starten. De Portugese coach gelooft sterk in de kwaliteiten van Amrabat en ziet hem als een speler die het verschil kan maken in het Turkse voetbal.

Amrabat zelf staat open voor een overstap naar Fenerbahçe en ziet het als een kans om onder leiding van Mourinho zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. De middenvelder, die al ervaring heeft opgedaan in verschillende Europese competities, is vastbesloten om te laten zien wat hij in huis heeft en zich te bewijzen in de Turkse Super Lig. Met Mourinho aan zijn zijde en de steun van de fans van Fenerbahçe, lijkt Amrabat klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in zijn voetballoopbaan.