×
Home Nieuws Livescore

Ajax bereikt akkoord met Rugani, deal met Juventus nog onzeker.

Ajax bereikt akkoord met Rugani, deal met Juventus nog onzeker.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 15:08 uur

Ajax heeft een belangrijke stap gezet in het versterken van hun verdediging door een persoonlijk akkoord te bereiken met de Italiaanse verdediger Daniele Rugani. Het nieuws werd donderdagmiddag bekendgemaakt door de gerenommeerde Italiaanse transferverslaggever Alfredo Pedullà. Rugani, die momenteel onder contract staat bij Juventus, staat te popelen om de overstap naar Amsterdam te maken en zijn carrière voort te zetten in de Eredivisie.

De onderhandelingen tussen Ajax en Juventus zullen nu in een cruciale fase treden, aangezien de clubs tot een overeenkomst moeten komen over de transfer van Rugani. De Amsterdammers zijn vastberaden om de verdediger aan hun selectie toe te voegen en zullen er alles aan doen om tot een akkoord te komen met de Italiaanse grootmacht. Rugani wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor Ajax, die met zijn ervaring en kwaliteiten een belangrijke rol kan spelen in het team van trainer Erik ten Hag.

De komst van Rugani naar Ajax zou een significante versterking betekenen voor de defensie van de club, die de Italiaan beschouwt als een ideale aanvulling op het huidige team. Met zijn tactisch inzicht, sterke fysiek en uitstekende positionering zou Rugani een solide basis vormen voor Ajax om verder te bouwen aan succes in zowel de nationale competitie als internationale toernooien. Ajax-fans kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de transfer en hopen dat Rugani snel zijn opwachting zal maken in de Johan Cruijff ArenA.