×
Home Nieuws Livescore

Thomas van den Belt verhuurd aan CD Castellón.

Thomas van den Belt verhuurd aan CD Castellón.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 14:24 uur

Nederlandse middenvelder Thomas van den Belt zal het komende seizoen zijn voetbaltalent laten zien bij CD Castellón in Spanje. De 23-jarige speler wordt door de Spaanse club voor één jaar gehuurd van Feyenoord. De transfer is een nieuwe stap in de carrière van Van den Belt, die hoopt zich verder te ontwikkelen in de competitieve Spaanse voetbalwereld.

Van den Belt, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, heeft bij Feyenoord al laten zien over veel potentie te beschikken. De middenvelder kijkt uit naar de uitdaging om zich aan te passen aan het Spaanse voetbal en zijn kwaliteiten verder te verbeteren onder de vleugels van CD Castellón.

Hoewel Feyenoord geen melding heeft gemaakt van een optie tot koop in de huurovereenkomst, zal Van den Belt er alles aan doen om zich in de kijker te spelen en wellicht een blijvende indruk achter te laten bij zijn nieuwe club. De supporters van CD Castellón kunnen zich verheugen op de komst van de talentvolle Nederlandse middenvelder en hopen dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team in het komende seizoen.