×
Home Nieuws Livescore

Saibari: "Feyenoord niet onderschatten na oefennederlaag bij Benfica"

Saibari:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 14:08 uur

PSV-middenvelder Ismael Saibari heeft duidelijk gemaakt dat hij Feyenoord niet onderschat. In aanloop naar het komende duel tussen PSV en Feyenoord, benadrukte Saibari dat hij de Rotterdamse club niet lichtzinnig neemt. De middenvelder hoopt echter dat zijn coach, Peter Bosz, hem niet zal inzetten als noodverband op de positie van linksachter. Saibari heeft aangegeven dat hij zijn krachten liever op het middenveld wil inzetten en niet als verdediger.

Na de oefennederlaag van Feyenoord tegen Benfica, waarbij de Rotterdammers een minder goede prestatie neerzetten, is er veel gespeculeerd over de vorm van het team. Saibari is echter van mening dat deze nederlaag weinig zegt over de daadwerkelijke kracht van Feyenoord. Hij gelooft dat een oefenwedstrijd niet altijd een goede indicatie is van de kwaliteiten van een team en dat Feyenoord zich zeker zal herpakken in de komende duels.

De rivaliteit tussen PSV en Feyenoord is altijd intens geweest en Saibari is zich daar terdege van bewust. Hij kijkt uit naar het treffen met Feyenoord en is vastbesloten om een sterke prestatie neer te zetten. Saibari benadrukt dat hij en zijn teamgenoten volledig gefocust zijn op de wedstrijd en dat ze er alles aan zullen doen om de drie punten binnen te halen. Met de steun van het thuispubliek hoopt Saibari dat PSV als overwinnaar uit de strijd zal komen tegen Feyenoord.