×
Home Nieuws Livescore

Anwar El Ghazi verruilt Nederland voor Cardiff City deal.

Anwar El Ghazi verruilt Nederland voor Cardiff City deal.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 12:48 uur

Voormalig Ajax en PSV aanvaller Anwar El Ghazi heeft een nieuwe bestemming gevonden in zijn voetbalcarrière. De 26-jarige Nederlander heeft een overeenkomst getekend voor één seizoen bij Cardiff City. El Ghazi, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, zal zijn talenten nu inzetten voor de club uit Wales.

Na zijn tijd bij Ajax en PSV, waar hij indruk maakte met zijn doelpunten en creativiteit, kijkt El Ghazi ernaar uit om zich te bewijzen in het Engelse voetbal. Cardiff City, dat uitkomt in het Championship, hoopt met de komst van El Ghazi hun aanval te versterken en te strijden voor promotie naar de Premier League.

De transfer van El Ghazi naar Cardiff City markeert een nieuwe stap in zijn loopbaan en biedt hem de kans om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. De fans van Cardiff kunnen zich verheugen op de toevoeging van een ervaren en getalenteerde speler aan hun team, terwijl El Ghazi zelf vastbesloten is om te schitteren in het shirt van zijn nieuwe club.