×
Home Nieuws Livescore

Myron Boadu keert terug naar Nederland voor oefenduel.

Myron Boadu keert terug naar Nederland voor oefenduel.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 12:16 uur

Jonge Nederlandse spits Myron Boadu keerde met AS Monaco terug naar Nederland voor een oefenwedstrijd tegen Feyenoord. Boadu, die afgelopen seizoen werd uitgeleend aan FC Twente, speelde een belangrijke rol in de strijd van de club om een plek in de groepsfase van de Champions League.

Het was een bijzonder weerzien voor Boadu, die op Nederlandse bodem herinneringen ophaalde aan zijn tijd bij FC Twente. De talentvolle spits liet zien dat hij zich verder heeft ontwikkeld tijdens zijn periode bij AS Monaco en was vastberaden om een goede indruk achter te laten tegen Feyenoord.

Met zijn snelheid en doelgerichtheid zorgde Boadu voor gevaar in de aanval van AS Monaco. Zijn optreden tegen Feyenoord liet zien dat hij klaar is voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarbij hij hoopt door te breken op het hoogste niveau van het Europese voetbal.

Na het oefenduel met Feyenoord keerde Boadu terug naar Monaco, waar hij zich zal blijven inzetten om zijn talent verder te ontplooien en zijn stempel te drukken in het internationale voetbal. Met zijn ervaring bij FC Twente en AS Monaco lijkt Boadu goed op weg om een van de toonaangevende Nederlandse spitsen van zijn generatie te worden.