×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona en Dani Olmo akkoord over 6-jarig contract

FC Barcelona en Dani Olmo akkoord over 6-jarig contract
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 12:08 uur

FC Barcelona heeft een akkoord bereikt met de getalenteerde Spaanse middenvelder Dani Olmo voor een langdurige samenwerking. De club en de speler zijn overeengekomen dat Olmo een contract voor maar liefst zes jaar kan tekenen bij de Catalaanse grootmacht. Echter, voordat de deal definitief kan worden afgerond, moet Barcelona eerst tot een overeenkomst komen met RB Leipzig, de huidige club van Olmo.

De 23-jarige Dani Olmo wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in het Spaanse voetbal en zijn mogelijke komst naar FC Barcelona heeft de fans van de club al in extase gebracht. Met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld zou Olmo een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Ronald Koeman.

Hoewel de details van de overeenkomst nog moeten worden afgerond, lijkt het erop dat de transfer van Dani Olmo naar Barcelona slechts een kwestie van tijd is. De fans van de Catalaanse club kunnen zich verheugen op het zien van deze getalenteerde speler in het iconische shirt van FC Barcelona, terwijl Olmo zelf droomt van het spelen op het hoogste niveau van het Europese voetbal.