×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle verlengt contract Ryan Thomas tot 2025.

PEC Zwolle verlengt contract Ryan Thomas tot 2025.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 11:16 uur

PEC Zwolle heeft besloten om de talentvolle middenvelder Ryan Thomas aan zich te binden door hem een nieuw contract aan te bieden. De Nieuw-Zeelander, wiens vorige verbintenis vorige maand afliep, zal nu tot de zomer van 2025 bij de club blijven. De Zwolse club heeft daarmee laten zien hoeveel vertrouwen zij hebben in de kwaliteiten van Thomas en zijn belangrijke rol binnen het team.

Thomas, die al enige tijd een vaste waarde is in het elftal van PEC Zwolle, heeft met zijn spel laten zien van onschatbare waarde te zijn voor de ploeg. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht maken hem een cruciale speler op het middenveld. Door hem langer aan de club te binden, hoopt PEC Zwolle te kunnen blijven bouwen aan een sterk en competitief team voor de toekomst.

De supporters van PEC Zwolle zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws dat Ryan Thomas voor langere tijd aan de club verbonden blijft. Zijn dynamische speelstijl en tomeloze inzet op het veld hebben hem geliefd gemaakt bij de fans. Met zijn nieuwe contract kan de club nu met vertrouwen vooruitkijken naar de komende seizoenen, waarin Thomas een belangrijke pijler zal vormen in de ambities van PEC Zwolle.