×
Home Nieuws Livescore

Manchester United versnelt transfers Toney en De Ligt vanwege blessuregolf.

Manchester United versnelt transfers Toney en De Ligt vanwege blessuregolf.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 10:16 uur

Manchester United heeft naar verluidt hun zinnen gezet op het versterken van hun team met Ivan Toney en Matthijs de Ligt. De Engelse club lijkt haast te willen maken met deze transfers, voornamelijk vanwege de blessuregolf die momenteel heerst binnen het team van trainer Erik ten Hag.

Ivan Toney, de talentvolle aanvaller van Brentford, staat hoog op het verlanglijstje van Manchester United. Met zijn doelgerichtheid en snelheid zou hij een waardevolle toevoeging zijn aan de voorhoede van de club. Daarnaast wordt er ook gesproken over de mogelijke komst van Matthijs de Ligt, de Nederlandse verdediger die momenteel bij Juventus speelt. Zijn ervaring en leiderschap zouden een welkome aanvulling zijn op de defensie van Manchester United.

De blessuregolf die Manchester United momenteel teistert, heeft de club doen besluiten om snel actie te ondernemen op de transfermarkt. Met belangrijke spelers die kampen met blessures, zoals Marcus Rashford en Harry Maguire, is het duidelijk dat versterkingen nodig zijn om het team op volle sterkte te krijgen voor het komende seizoen. De clubleiding is vastberaden om de selectie te versterken en hoopt dat de transfers van Toney en De Ligt snel afgerond kunnen worden.