×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda strikt Duitse verdediger Leo Greiml van Schalke

NAC Breda strikt Duitse verdediger Leo Greiml van Schalke
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 10:08 uur

NAC Breda heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van de Oostenrijkse centrale verdediger Leo Greiml. De 23-jarige speler maakt de overstap van Schalke 04 naar de Brabantse club en heeft een contract getekend voor de komende twee seizoenen. De transfer hing al een tijdje in de lucht, maar is nu officieel bevestigd door NAC Breda.

Met de komst van Greiml hoopt NAC Breda de verdediging verder te versterken voor het aankomende seizoen. De talentvolle centrale verdediger wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van trainer Maurice Steijn. Greiml heeft al ervaring opgedaan bij Schalke 04 en zal nu zijn kwaliteiten gaan laten zien in de Nederlandse Eerste Divisie.

Leo Greiml zelf is enthousiast over zijn transfer naar NAC Breda en kijkt uit naar de uitdaging die hem te wachten staat. De Oostenrijker is vastbesloten om zichzelf te bewijzen en een belangrijke rol te spelen in het team van de Brabantse club. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn ambitie om te groeien als speler, belooft Greiml een waardevolle aanwinst te worden voor NAC Breda.