×
Home Nieuws Livescore

Luka Ivanusec optimistisch ondanks zoektocht in nieuw systeem Feyenoord.

Luka Ivanusec optimistisch ondanks zoektocht in nieuw systeem Feyenoord.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 09:32 uur

Feyenoord-middenvelder Luka Ivanusec blijft rustig onder de zorgen die zijn ploeg heeft opgeroepen door hun matige prestaties in recente oefenwedstrijden. De Kroatische speler is niet bezorgd over de nederlagen tegen Benfica en AS Monaco en is optimistisch over de aanstaande start van het seizoen. Ivanusec ziet genoeg positieve punten om vertrouwen te hebben in de aanloop naar de competitie, ondanks dat hij toegeeft dat hij nog steeds zijn weg zoekt in het nieuwe systeem dat door trainer Brian Priske wordt geïmplementeerd.

De 23-jarige Ivanusec, die afgelopen winter naar Feyenoord kwam, gelooft dat de ploeg nog steeds in staat is om te groeien en te verbeteren voordat het echte werk begint. Hij benadrukt dat het normaal is om aanpassingstijd nodig te hebben bij het implementeren van een nieuw tactisch systeem en is vastbesloten om zijn rol binnen het team te versterken.

Ondanks de zoektocht naar zijn plek in het team, blijft Ivanusec een positieve houding behouden en is vastbesloten om zijn bijdrage te leveren aan het succes van Feyenoord. Met de competitie in zicht, ziet de Kroaat dit als een kans om te laten zien wat hij kan en om samen met zijn teamgenoten te strijden voor goede resultaten. Ivanusec's vastberadenheid en optimisme kunnen een belangrijke factor zijn in het streven van Feyenoord naar succes in het komende seizoen.