×
Home Nieuws Livescore

Van 't Schip bevestigt vertrek Ajax-spelers en wil Weghorst

Van 't Schip bevestigt vertrek Ajax-spelers en wil Weghorst
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 09:24 uur

Voormalig Ajax-trainer John van 't Schip heeft tijdens een optreden bij het programma Humberto à Paris bevestigd dat de namen van de spelers die mogelijk zullen vertrekken bij de Amsterdamse club inderdaad juist zijn. Van 't Schip, die momenteel een andere rol vervult binnen het voetbal, heeft tevens laten doorschemeren dat hij een specifieke speler graag naar de Johan Cruijff ArenA ziet komen. Het gaat hierbij om Wout Weghorst, de talentvolle aanvaller die momenteel actief is bij een andere club.

De uitspraken van Van 't Schip hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Met zijn insiderkennis en ervaring als voormalig trainer van Ajax, worden zijn woorden serieus genomen door zowel fans als experts. De bevestiging dat bepaalde spelers daadwerkelijk op de vertreklijst staan, werpt een nieuw licht op de toekomstplannen van de club en de mogelijke verschuivingen in het team.

Met name de interesse in Wout Weghorst als potentiële versterking voor Ajax heeft de gemoederen doen oplaaien. De aanvaller staat bekend om zijn doelgerichtheid en fysieke kracht, eigenschappen die goed zouden passen binnen het spelconcept van de Amsterdammers. Of deze transfer daadwerkelijk tot stand zal komen, blijft vooralsnog onzeker, maar de suggestie van Van 't Schip voedt de speculaties en houdt de supporters in spanning over wat de toekomst zal brengen voor Ajax.