×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord mogelijk met Timber en Stengs tegen PSV

Feyenoord mogelijk met Timber en Stengs tegen PSV
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 08:16 uur

Feyenoord kan komende zondag hoogstwaarschijnlijk rekenen op de inzet van Quinten Timber en Calvin Stengs in de wedstrijd tegen PSV. Trainer Brian Priske heeft dit optimistische nieuws gedeeld tijdens de persconferentie na de oefenwedstrijd tegen AS Monaco, waar Feyenoord met 1-3 verloor.

Timber en Stengs, twee belangrijke spelers in het team van Feyenoord, hebben de afgelopen tijd met blessures gekampt. De terugkeer van deze talentvolle spelers zal een welkome versterking zijn voor de Rotterdamse club in de aanstaande confrontatie met PSV.

Priske benadrukte tijdens de persconferentie het belang van een fitte selectie en de toegevoegde waarde die Timber en Stengs kunnen bieden. De trainer is hoopvol gestemd over hun herstel en kijkt ernaar uit om weer een beroep te kunnen doen op deze spelers in de komende wedstrijd.

Met de mogelijke terugkeer van Timber en Stengs in het vooruitzicht, lijkt Feyenoord klaar te zijn om PSV aan te pakken en te strijden voor de overwinning. De fans van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar de inzet van deze twee sterspelers en hopen op een positief resultaat in het aankomende duel.