×
Home Nieuws Livescore

Priske neigt naar Bijlow als doelman tegen PSV.

Priske neigt naar Bijlow als doelman tegen PSV.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 07:16 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske lijkt voor de aankomende wedstrijd tegen PSV zijn vertrouwen te schenken aan doelman Justin Bijlow. Na de teleurstellende nederlaag tegen AS Monaco (1-3) werd Priske ondervraagd over de keeperskwestie binnen zijn team. Zijn reactie sprak boekdelen en doet vermoeden dat Bijlow zondag het doel zal verdedigen in de krachtmeting met de Eindhovenaren.

Met de beslissing om Bijlow mogelijk op te stellen tegen PSV, toont Priske zijn geloof in de jonge doelman. De keuze voor Bijlow zou een strategische zet kunnen zijn om de defensie van Feyenoord te versterken en de kans op een positief resultaat te vergroten. De supporters van de Rotterdamse club zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar hoe Bijlow zich zal manifesteren in deze belangrijke confrontatie.

De aanstaande wedstrijd tegen PSV belooft een cruciale te worden voor Feyenoord, dat na de Europese nederlaag gebrand zal zijn op een overwinning in de Eredivisie. De keuze van Priske voor Bijlow als eerste doelman tegen de Eindhovenaren voegt een extra dimensie toe aan de spanning rondom het duel. Het is nu aan Bijlow om het vertrouwen van zijn trainer waar te maken en zijn kwaliteiten te tonen op het veld.