×
Home Nieuws Livescore

Manchester United wint, maar Ten Hag ziet blessureleed

Manchester United wint, maar Ten Hag ziet blessureleed
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 07:08 uur

Manchester United heeft met succes de voorlaatste oefenwedstrijd van hun voorbereidingstour in de Verenigde Staten afgesloten door Betis Sevilla te verslaan. Ondanks de overwinning zal manager Erik ten Hag echter niet met een gerust gevoel hebben kunnen gaan slapen. De Nederlandse coach, die eerder al te maken kreeg met blessures van Leny Yoro en Rasmus Hojlund, zag tijdens het duel met de Spaanse club ook Marcus Rashford en Antony geblesseerd uitvallen.

De blessuregolf lijkt Manchester United parten te spelen in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Met nog slechts één oefenwedstrijd te gaan, zal Ten Hag zich zorgen maken over de fitheid van zijn spelers. Vooral het verlies van sterspeler Rashford en de talentvolle Antony zal een flinke aderlating zijn voor het team.

Desondanks wist Manchester United tegen Betis Sevilla een sterke prestatie neer te zetten en de overwinning binnen te slepen. De ploeg toonde veerkracht en vastberadenheid, ondanks de tegenslagen op het gebied van blessures. Het is nu aan Ten Hag en zijn staf om de juiste maatregelen te nemen en het team klaar te stomen voor de start van het nieuwe seizoen.