×
Home Nieuws Livescore

Vojvodina-trainer verrast en zet Ajax op scherp

Vojvodina-trainer verrast en zet Ajax op scherp
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 00:08 uur

Trainer Bozidar Bandanovic van FK Vojvodina was aangenaam verrast door de prestatie van zijn team tijdens het eerste duel met Ajax vorige week, waarbij ze met 1-0 wonnen. De coach put vertrouwen uit de sterke vertoning van zijn spelers in Amsterdam en gelooft dat dit resultaat Ajax scherp heeft gezet voor de return.

Bandanovic, die zijn team heeft zien groeien en bloeien in de aanloop naar de wedstrijd tegen de Nederlandse grootmacht, is vastbesloten om de positieve energie vast te houden en zijn spelers te motiveren om opnieuw tot het uiterste te gaan. Met de steun van het thuispubliek hoopt de trainer dat FK Vojvodina opnieuw kan verrassen en een goed resultaat kan neerzetten tegen Ajax.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor het aanstaande duel, waarbij Bandanovic en zijn team zich realiseren dat Ajax gebrand zal zijn op revanche na de nederlaag in de vorige ontmoeting. Desondanks is de trainer optimistisch over de kansen van FK Vojvodina en gelooft hij dat zijn spelers met dezelfde passie en vastberadenheid zullen spelen om opnieuw een positief resultaat te behalen.