×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord klaar voor Johan Cruijff Schaal ondanks zware nederlagen

Feyenoord klaar voor Johan Cruijff Schaal ondanks zware nederlagen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 23:16 uur

Feyenoord staat voor een uitdagende periode na twee teleurstellende resultaten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg leed een zware nederlaag tegen Benfica met 5-0 en slaagde er niet in om het oefenduel met AS Monaco te winnen, waarbij ze met 1-3 werden verslagen. Ondanks deze tegenvallende prestaties blijft trainer Brian Priske optimistisch over de kansen van zijn team in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Priske is ervan overtuigd dat Feyenoord klaar is voor de uitdaging die voor hen ligt. Ondanks de tegenslagen ziet hij potentie en veerkracht in zijn spelers, en gelooft hij dat ze in staat zijn om zich te herpakken en sterker terug te komen. De trainer benadrukt het belang van teamwork, discipline en vastberadenheid in de aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen PSV.

Met de Johan Cruijff Schaal als eerste prijs van het seizoen in het vooruitzicht, is de druk hoog voor Feyenoord om te presteren. Priske en zijn team zullen hard blijven werken en zich blijven voorbereiden om hun beste spel te laten zien en hopelijk de overwinning te behalen. De supporters kijken reikhalzend uit naar de strijd tussen beide clubs en hopen op een spannende en enerverende wedstrijd.