×
Home Nieuws Livescore

Branco 'Ajax Sniper' na vijf goals onder Farioli

Branco 'Ajax Sniper' na vijf goals onder Farioli
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 22:16 uur

Ajax-middenvelder Branco van den Boomen blijft schitteren onder de nieuwe trainer Francesco Farioli. Met al vijf doelpunten op zijn naam sinds de komst van de Italiaanse coach, heeft de 29-jarige speler indruk gemaakt op de staf van Ajax. Als erkenning voor zijn uitstekende prestaties heeft de staf van Farioli besloten om Van den Boomen een nieuwe bijnaam te geven.

De bijnaam van Branco van den Boomen is een eerbetoon aan zijn doelpuntenproductie en impact op het veld. De Italiaanse trainer en zijn team hebben de middenvelder omgedoopt tot 'De Doelpuntenmachine'. Deze nieuwe titel weerspiegelt de effectiviteit en het talent van Van den Boomen in het scoren van doelpunten voor Ajax.

Met zijn recente successen en groeiende reputatie als 'De Doelpuntenmachine' zal Branco van den Boomen ongetwijfeld een belangrijke speler blijven voor Ajax onder leiding van Francesco Farioli. De supporters van de club kunnen uitkijken naar meer doelpunten en briljante optredens van deze getalenteerde middenvelder in de komende wedstrijden.