×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verliest van AS Monaco in strijd om Johan Cruijff Schaal.

Feyenoord verliest van AS Monaco in strijd om Johan Cruijff Schaal.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 21:32 uur

Feyenoord heeft opnieuw geen vertrouwen kunnen tanken voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal, na een teleurstellende nederlaag tegen AS Monaco. De Rotterdammers stonden in de Kuip met een flink gewijzigd elftal op het veld, maar slaagden er niet in om de Franse tegenstander te verslaan. Met een eindstand van 1-3 moest Feyenoord uiteindelijk het hoofd buigen.

Ondanks de inzet van het vernieuwde team, slaagde Feyenoord er niet in om de overwinning binnen te slepen. De Rotterdammers konden niet opboksen tegen de sterk spelende AS Monaco, die de wedstrijd met overtuiging naar zich toe trok. De teleurstelling was dan ook groot bij de spelers en fans van Feyenoord, die gehoopt hadden op een positief resultaat als opsteker voor de komende strijd om de Johan Cruijff Schaal.

De nederlaag tegen AS Monaco zal Feyenoord dwingen om zich te herpakken en te focussen op de aanstaande uitdagingen. Met de strijd om de Johan Cruijff Schaal in het vooruitzicht, zal het team van trainer Arne Slot hard moeten werken om het vertrouwen en de vorm terug te vinden. De supporters hopen op een sterke reactie van Feyenoord in de komende wedstrijden, om zo met hernieuwd vertrouwen de strijd aan te gaan voor de felbegeerde prijs.