×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-elftal onder Priske zorgt voor ophef op socials

Feyenoord-elftal onder Priske zorgt voor ophef op socials
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 19:32 uur

Het opstelling van Feyenoord voor de wedstrijd tegen AS Monaco, samengesteld door trainer Brian Priske, heeft de gemoederen flink bezig gehouden onder de supporters. Op X (voorheen Twitter) uiten talloze fans van de Rotterdamse club hun twijfels over de keuzes van Priske. De vraag die velen bezighoudt is of deze opstelling wel de juiste voorbereiding is op de aanstaande krachtmeting met PSV op zondag.

Met de cruciale wedstrijd tegen PSV in het vooruitzicht, waarbij de belangen hoog zijn, heerst er onrust onder de Feyenoord-aanhang. De keuze van Priske om bepaalde spelers wel of niet op te stellen tegen AS Monaco wordt door velen in twijfel getrokken. De discussie laait op over de strategie en de impact die deze opstelling kan hebben op de belangrijke confrontatie met PSV.

De supporters van Feyenoord zijn verdeeld over de beslissingen van Priske en laten dit luid en duidelijk blijken op sociale media. De druk op de trainer neemt toe naarmate de kritiek groeit. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Priske en zijn team om het vertrouwen van de fans terug te winnen en zich optimaal voor te bereiden op de kraker tegen PSV.