×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid wil Clément Lenglet, Feyenoord houdt David Hancko

Atlético Madrid wil Clément Lenglet, Feyenoord houdt David Hancko
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 18:16 uur

Atlético Madrid heeft zijn zinnen gezet op de Franse verdediger Clément Lenglet, zo meldt Foot Mercato. De Spaanse topclub is concreet geïnteresseerd in de diensten van de verdediger, die momenteel uitkomt voor FC Barcelona. De interesse van Atlético Madrid in Lenglet is naar verluidt versterkt door het feit dat de club moeite heeft om David Hancko weg te halen bij Feyenoord.

Clément Lenglet staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om het spel van achteruit op te bouwen. De 26-jarige Fransman heeft ervaring op het hoogste niveau en zou een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van Atlético Madrid. Met zijn rust aan de bal en tactisch inzicht kan Lenglet een belangrijke rol spelen in de defensie van de Spaanse club.

De interesse van Atlético Madrid in Lenglet komt op een moment dat de club op zoek is naar versterkingen voor het komende seizoen. Met de concurrentie van andere topclubs in Europa zal het niet eenvoudig zijn om de verdediger los te weken bij FC Barcelona. Echter, met de financiële slagkracht van Atlético Madrid en de sportieve ambities van de club, lijkt een mogelijke transfer van Lenglet zeker niet uitgesloten.