×
Home Nieuws Livescore

Niclas Fullkrug op weg naar West Ham United

Niclas Fullkrug op weg naar West Ham United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 18:08 uur

Niclas Fullkrug staat op het punt om een nieuwe stap te zetten in zijn voetbalcarrière, zo meldt Sky Sports. De Duitse spits lijkt zijn loopbaan voort te zetten bij West Ham United. De Engelse club, die momenteel ook druk bezig is met de mogelijke komst van Crysencio Summerville, is naar verluidt bijna rond met Borussia Dortmund over de transfer van Fullkrug.

Fullkrug, die momenteel onder contract staat bij Werder Bremen, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en prestaties in de Bundesliga. De 28-jarige aanvaller zou een welkome aanvulling zijn op de selectie van West Ham United, die op zoek is naar versterking voorin.

De mogelijke transfer van Fullkrug naar West Ham United zou een interessante wending betekenen in zijn carrière. De Premier League staat bekend om zijn fysieke spel en uitdagende competitie, wat een nieuwe uitdaging zou vormen voor de Duitse spits. Met de toenemende interesse van Engelse clubs in spelers uit de Bundesliga, lijkt Fullkrug een logische keuze voor West Ham United.

De onderhandelingen tussen West Ham United en Borussia Dortmund bevinden zich naar verluidt in een vergevorderd stadium, waardoor een transfer van Fullkrug steeds dichterbij lijkt te komen. Fans van zowel West Ham United als de Bundesliga zullen gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen in deze mogelijke overgang.