×
Home Nieuws Livescore

West Ham dichtbij transfer Nederlandse vleugelaanvaller van Leeds

West Ham dichtbij transfer Nederlandse vleugelaanvaller van Leeds
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 17:24 uur

Het lijkt erop dat er een spannende transfer op komst is in de Engelse voetbalwereld, want West Ham United en Leeds United zijn druk in gesprek over de mogelijke overgang van Crysencio Summerville. Volgens berichtgeving van Sky Sports op woensdagmiddag zijn de onderhandelingen tussen de twee clubs in een vergevorderd stadium. Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, lijkt het er sterk op dat de Nederlandse vleugelaanvaller zijn weg zal vinden naar de Londense club.

Summerville, die momenteel onder contract staat bij Leeds United, heeft indruk gemaakt met zijn snelheid en technische vaardigheden op de flank. Zijn potentieel heeft de interesse gewekt van West Ham United, die op zoek zijn naar versterking voor hun aanvalslinie. De transfer van de jonge Nederlander zou een mooie toevoeging zijn aan de selectie van West Ham, die momenteel goed presteert in de Premier League.

Hoewel er nog geen sprake is van een definitieve deal, lijkt het erop dat de transfer van Summerville naar West Ham United steeds waarschijnlijker wordt. Fans van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen in deze transfersoap. Zal de Nederlandse vleugelaanvaller binnenkort te bewonderen zijn in het shirt van West Ham United, of zullen er nog hobbels op de weg komen? Blijf op de hoogte voor meer updates over deze boeiende transferontwikkeling in het Engelse voetbal.