×
Home Nieuws Livescore

Benfica en PSG akkoord over megatransfer Joao Neves

Benfica en PSG akkoord over megatransfer Joao Neves
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 17:08 uur

Benfica en Paris Saint-Germain hebben een megadeal gesloten voor de transfer van Joao Neves. Volgens het Franse medium L’Équipe is er een akkoord bereikt voor een bedrag van maar liefst zeventig miljoen euro. De Portugese aanvaller zal de overstap maken naar de Franse hoofdstad om zich aan te sluiten bij de sterren van PSG.

Als onderdeel van deze opmerkelijke transferovereenkomst zal Renato Sanches de omgekeerde weg bewandelen. De talentvolle middenvelder zal op huurbasis de overstap maken van Paris Saint-Germain naar Benfica. Sanches, die eerder al voor Benfica speelde voordat hij naar het buitenland vertrok, krijgt nu de kans om terug te keren naar zijn oude club en zijn kwaliteiten te tonen in de Portugese competitie.

De transfer van Joao Neves en Renato Sanches tussen Benfica en PSG markeert een belangrijk hoofdstuk in de zomerse transferperiode. Beide clubs hebben ambitieuze plannen en hopen met deze deals hun selecties te versterken voor het komende seizoen. Voetbalfans wereldwijd zullen met spanning uitkijken naar de prestaties van deze twee talentvolle spelers in hun nieuwe omgevingen.