×
Home Nieuws Livescore

Ajax waarschuwt supporters voor gevaar in Servië

Ajax waarschuwt supporters voor gevaar in Servië
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 16:48 uur

Ajax heeft een waarschuwing uitgegeven aan de supporters die van plan zijn om naar Servië te reizen voor de returnwedstrijd tegen FK Vojvodina. De club adviseert de fans om niet te veel op te vallen en vooral in de toeristische gebieden te blijven, vanwege mogelijke vijandige sfeer. De veiligheid van de supporters staat voorop en Ajax roept op tot voorzichtigheid tijdens het verblijf in Servië.

De supporters worden aangeraden om alert te zijn en zich bewust te zijn van hun omgeving. Het is belangrijk om de aanwijzingen van de lokale autoriteiten en beveiliging op te volgen. Ajax benadrukt dat het gedrag van de fans een grote impact kan hebben op de reputatie van de club en roept op tot respectvol gedrag, zowel binnen als buiten het stadion.

De wedstrijd tegen FK Vojvodina belooft een spannende confrontatie te worden, maar de veiligheid en het welzijn van de supporters hebben de hoogste prioriteit. Ajax zal nauw samenwerken met de autoriteiten en de lokale organisaties om ervoor te zorgen dat de supporters veilig en welkom zijn in Servië. Met de juiste voorzorgsmaatregelen en verantwoord gedrag kunnen de fans hopelijk genieten van een succesvolle en vreedzame reis naar het buitenland.