×
Home Nieuws Livescore

Beerschot strikt talentvolle Martha na vertrek bij Ajax

Beerschot strikt talentvolle Martha na vertrek bij Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 16:16 uur

Jonge talentvolle voetballer Ar'jany Martha heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij Beerschot. De 20-jarige linkspoot maakte de overstap naar de Belgische club nadat hij in juli vertrok bij Ajax, ondanks dat hij daar ook kon bijtekenen. Martha, die transfervrij was, heeft een meerjarig contract getekend bij Beerschot en kijkt ernaar uit om onder leiding van trainer Dirk Kuyt zijn talent verder te ontwikkelen.

De komst van Martha naar Beerschot markeert een belangrijke stap in zijn carrière. De jonge speler heeft al laten zien over veel potentie te beschikken en hoopt bij zijn nieuwe club de volgende stappen te zetten in zijn ontwikkeling. Met zijn technische vaardigheden en snelheid kan Martha een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Beerschot, dat ambitieus is en streeft naar succes in de competitie.

Trainer Dirk Kuyt is verheugd met de komst van Martha en gelooft dat de jonge speler een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team. Kuyt ziet potentie in Martha en is vastbesloten om hem te helpen groeien en zijn talenten verder te ontplooien. De samenwerking tussen Martha en Beerschot belooft dan ook veel goeds voor de toekomst, en fans kunnen uitkijken naar de prestaties die de talentvolle linkspoot op het veld zal laten zien.