×
Home Nieuws Livescore

Mazraoui reist met Bayern naar Zuid-Korea, United afwachtend

Mazraoui reist met Bayern naar Zuid-Korea, United afwachtend
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 15:16 uur

Noussair Mazraoui, de talentvolle verdediger van Ajax, zal binnenkort met Bayern München afreizen naar Zuid-Korea voor een tour. Ondanks de aanhoudende interesse van Manchester United, heeft Mazraoui besloten om deel te nemen aan de trip. De geruchten over een mogelijke transfer naar de Engelse club blijven echter onbevestigd, waardoor de toekomst van de jonge speler nog altijd onzeker is.

De 22-jarige Mazraoui heeft laten weten dat hij graag de overstap naar Manchester United zou willen maken, maar voorlopig blijft het slechts bij speculatie. De verdediger heeft zich de afgelopen seizoenen bij Ajax ontwikkeld tot een belangrijke speler en zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven bij topclubs in Europa.

Hoewel de interesse van Manchester United nog altijd aanwezig is, lijkt Mazraoui zich voorlopig te focussen op zijn huidige club en de aankomende tour met Bayern München. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of er daadwerkelijk een transfer naar de Engelse Premier League in het verschiet ligt voor de veelbelovende verdediger.

Voor nu zal Mazraoui zich dus richten op de tour met Bayern München en zijn prestaties op het veld, terwijl de geruchtenmolen rondom zijn mogelijke transfer naar Manchester United blijft draaien. Het belooft een interessante periode te worden voor de jonge speler, die wellicht binnenkort een belangrijke beslissing over zijn toekomst zal moeten nemen.