×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda haalt centrumverdediger Leo Greiml van Schalke 04

NAC Breda haalt centrumverdediger Leo Greiml van Schalke 04
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 14:48 uur

NAC Breda staat op het punt om de Oostenrijkse centrumverdediger Leo Greiml aan te trekken. De 23-jarige speler, momenteel actief bij Schalke 04, zal naar verwachting binnenkort zijn medische keuring ondergaan voordat hij officieel wordt gepresenteerd als nieuwe aanwinst voor de club uit Breda. Greiml wordt gezien als een veelbelovend talent en NAC hoopt met zijn komst de defensie te versterken voor het komende seizoen.

De transfer van Greiml naar NAC is een belangrijke stap in zijn carrière, aangezien hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen in de Nederlandse competitie. De centrumverdediger wordt gezien als een speler met veel potentieel en NAC is dan ook verheugd met zijn komst. De club heeft vertrouwen in de kwaliteiten van Greiml en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team.

Hoewel Greiml nog de medische keuring moet doorstaan voordat de transfer definitief is, lijkt alles erop te wijzen dat de deal spoedig rond zal komen. Naar verwachting zal de presentatie van Greiml als nieuwe aanwinst van NAC Breda binnenkort plaatsvinden, waarbij de club en supporters vol verwachting uitkijken naar wat de Oostenrijkse verdediger kan toevoegen aan het team.