×
Home Nieuws Livescore

Klopp wil Gravenberch naar Liverpool halen volgens Sport Bild.

Klopp wil Gravenberch naar Liverpool halen volgens Sport Bild.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 07:00 uur

Liverpool wil Ryan Gravenberch graag naar Anfield halen, zo meldt Sport Bild. De middenvelder van Bayern München staat open voor een vertrek als zijn perspectief bij de Duitse club niet verandert.

Gravenberch heeft een teleurstellend debuutseizoen achter de rug en wil komend seizoen veel meer speelminuten maken. Het is echter de vraag of hij die kans krijgt bij Bayern München, waardoor een zomertransfer niet uitgesloten is. Op dit moment lijkt Liverpool de beste papieren te hebben.

Jürgen Klopp, de manager van Liverpool, is erg gecharmeerd van Gravenberch. Hij gelooft dat de 21-jarige middenvelder zijn potentieel kan waarmaken op Anfield. Liverpool heeft deze zomer al het middenveld versterkt met Dominik Szoboszlai en Alexis Mac Allister, terwijl onder andere Fabinho en aanvoerder Jordan Henderson zijn vertrokken.

Of er daadwerkelijk een deal kan worden gesloten, hangt af van Bayern München. Het is nog onduidelijk of de Duitse club bereid is om Gravenberch al dan niet tijdelijk te laten vertrekken. De voormalige Ajacied kwam vorig seizoen in de Bundesliga niet verder dan 559 speelminuten en heeft openlijk zijn ontevredenheid daarover geuit.