×
Home Nieuws Livescore

Diallo looft Van Nistelrooij's assistentie en scoringsdrift bij United

Diallo looft Van Nistelrooij's assistentie en scoringsdrift bij United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 13:40 uur

Jonge buitenspeler Amad Dialli heeft zijn bewondering uitgesproken voor de impact die Ruud van Nistelrooij maakt als assistent-trainer bij Manchester United. De 22-jarige Dialli, die onder Erik ten Hag speelt, prijst de voormalige topspits vanwege zijn toegankelijkheid en behulpzaamheid richting alle spelers binnen de club. Dialli is onder de indruk van de manier waarop Van Nistelrooij zijn ervaring en kennis deelt, en hoe hij een positieve invloed heeft op het team.

Naast zijn mentorrol blijkt Van Nistelrooij ook op het trainingsveld zijn klasse niet te zijn verloren. De voormalige goalgetter laat zien dat hij het scoren nog altijd in de vingers heeft, wat een inspiratiebron vormt voor de aanvallers van Manchester United. Dialli en zijn teamgenoten kunnen veel leren van de scherpte en precisie waarmee Van Nistelrooij zijn vak als spits uitoefent, en zijn aanwezigheid draagt bij aan de ontwikkeling van de spelers.

Met Van Nistelrooij als assistent van Ten Hag lijkt Manchester United een waardevolle toevoeging te hebben gedaan aan de technische staf. De combinatie van ervaring, expertise en passie voor het spel die Van Nistelrooij met zich meebrengt, belooft veel goeds voor de toekomst van de club. Dialli en zijn medespelers kijken uit naar wat zij nog meer kunnen leren en bereiken onder de vleugels van de voormalige Nederlandse topspits.