×
Home Nieuws Livescore

Pep Guardiola wil Ederson behouden voor volgend seizoen

Pep Guardiola wil Ederson behouden voor volgend seizoen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 13:32 uur

Manchester City-manager Pep Guardiola heeft zijn wens uitgesproken om ook volgend seizoen te kunnen blijven rekenen op de diensten van doelman Ederson. De Braziliaanse keeper wordt de laatste tijd regelmatig in verband gebracht met een mogelijke transfer, maar Guardiola hoopt dat Ederson trouw blijft aan de club.

Ederson, die sinds 2017 onder contract staat bij Manchester City, heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van het team onder leiding van Guardiola. Met zijn uitstekende reflexen en spelhervattingen heeft de doelman zich onmisbaar gemaakt voor de Engelse topclub.

Guardiola is dan ook vastberaden om Ederson te behouden en ziet hem als een essentieel onderdeel van zijn plannen voor de toekomst. De coach is ervan overtuigd dat de Braziliaan nog veel kan betekenen voor Manchester City en hoopt dat Ederson zelf ook graag wil blijven om samen verder te bouwen aan successen.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen over de toekomst van Ederson, lijkt Guardiola optimistisch gestemd over de kansen om de doelman te behouden. Fans van Manchester City zullen ongetwijfeld hopen dat de wens van hun coach in vervulling gaat en dat Ederson ook volgend seizoen tussen de palen staat voor de club.