×
Home Nieuws Livescore

FK Vojvodina optimistisch voor return tegen Ajax in Europa

FK Vojvodina optimistisch voor return tegen Ajax in Europa
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 12:08 uur

FK Vojvodina heeft hoop op een ommekeer in de return tegen Ajax in de tweede voorronde van de Europa League. Ondanks de nipte 1-0 nederlaag in de heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena, blijft doelman Lazar Carevic optimistisch over de kansen van de Servische ploeg. De verrassend sterke prestatie van Vojvodina in Amsterdam heeft het geloof binnen het team versterkt dat ze in staat zijn om Ajax te verslaan en door te stoten naar de volgende ronde van het toernooi.

Carevic, die een uitstekende wedstrijd speelde in de eerste ontmoeting, benadrukte het belang van een solide verdediging en scherpe aanval om Ajax te kunnen verslaan. De doelman gelooft dat Vojvodina met de juiste tactiek en inzet in staat is om een positief resultaat neer te zetten in de returnwedstrijd voor eigen publiek. De Serviërs zullen alles op alles zetten om de achterstand goed te maken en hun Europese avontuur voort te zetten.

De spanning stijgt in Novi Sad, waar de fans van FK Vojvodina reikhalzend uitkijken naar de confrontatie met de Nederlandse grootmacht. Met de steun van het thuispubliek hoopt de ploeg van trainer Nenad Lalatovic op een historische overwinning op Ajax. De return belooft een boeiend duel te worden waarin Vojvodina vastberaden is om te laten zien dat ze tot grootse prestaties in staat zijn.