×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn en Brobbey missen Europa League duel met Ajax.

Bergwijn en Brobbey missen Europa League duel met Ajax.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 10:48 uur

Ajax moet het in de voorronde van de Europa League stellen zonder Steven Bergwijn en Brian Brobbey. Het Algemeen Dagblad heeft gemeld dat de twee spelers niet met het team zullen afreizen naar Servië voor het duel met FK Vojvodina. In plaats daarvan zullen Bergwijn en Brobbey de komende dagen in Amsterdam blijven om een individueel trainingsprogramma af te werken.

De afwezigheid van Bergwijn en Brobbey zal een aderlating zijn voor Ajax, aangezien beide spelers belangrijke bijdragen kunnen leveren aan het team. Bergwijn, die in de zomer overkwam van Tottenham Hotspur, wordt gezien als een van de sterkhouders van het team. Brobbey, een opkomend talent uit de jeugdopleiding van Ajax, heeft zich de afgelopen seizoenen laten zien als een veelbelovende spits.

Trainer Erik ten Hag zal dus moeten puzzelen om het gemis van Bergwijn en Brobbey op te vangen in de aanstaande wedstrijd tegen FK Vojvodina. Desondanks heeft Ajax nog steeds een sterke selectie tot zijn beschikking en zal het team er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten in Servië.