×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid sluit transfermarkt: selectie compleet volgens Ancelotti.

Real Madrid sluit transfermarkt: selectie compleet volgens Ancelotti.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 10:24 uur

Real Madrid heeft besloten om voorlopig niet meer actief te zijn op de transfermarkt. De Italiaanse trainer Carlo Ancelotti heeft bevestigd dat de selectie van de Koninklijke op dit moment als compleet wordt beschouwd. Ancelotti benadrukte dat er geen plannen zijn om nog meer spelers aan te trekken. Dit nieuws komt als een verrassing voor veel fans en volgers van de club, aangezien Real Madrid doorgaans bekend staat om zijn grote transferactiviteiten.

Ancelotti, die eerder succesvol was als coach van de club, lijkt vertrouwen te hebben in de huidige spelersgroep. Met sterren als Karim Benzema, Eden Hazard en Vinicius Junior in de gelederen, gelooft de trainer dat hij over voldoende kwaliteit en diepte beschikt om het komende seizoen succesvol te zijn. De beslissing om niet meer spelers aan te trekken kan ook worden gezien als een teken van stabiliteit en vertrouwen in de huidige selectie.

De fans van Real Madrid zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar hoe de club het zal doen zonder grote nieuwe aanwinsten. De druk op Ancelotti en zijn team zal hoog blijven, aangezien de verwachtingen altijd hoog zijn bij een club als Real Madrid. Het zal interessant zijn om te zien of de beslissing om niet meer spelers aan te trekken uiteindelijk de juiste blijkt te zijn en of de huidige selectie in staat zal zijn om te concurreren op alle fronten.