×
Home Nieuws Livescore

West Ham en Man United akkoord over Wan-Bissaka

West Ham en Man United akkoord over Wan-Bissaka
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 09:16 uur

West Ham United en Manchester United staan op het punt om tot een overeenkomst te komen over de transfer van Aaron Wan-Bissaka, zo heeft Sky Sports gemeld. De Engelse clubs zijn naar verluidt in vergevorderde onderhandelingen en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de deal wordt afgerond. Wan-Bissaka, die momenteel bij Crystal Palace speelt, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar een topclub en lijkt nu op weg te zijn naar Old Trafford.

Als de transfer van Wan-Bissaka doorgaat, kan dit ook gevolgen hebben voor een andere speler. Manchester United zou namelijk de transfer van Noussair Mazraoui kunnen afronden zodra de deal met West Ham is afgerond. Mazraoui, die momenteel bij Ajax speelt, wordt gezien als een veelbelovend talent en zou een welkome aanvulling zijn op de selectie van de Mancunians.

De supporters van zowel West Ham United als Manchester United zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van Wan-Bissaka en mogelijk ook Mazraoui. De transferperiode is in volle gang en het belooft een interessante zomer te worden voor beide clubs. Blijf op de hoogte voor meer updates over deze mogelijke transfers en andere ontwikkelingen in het voetbalwereldje.