×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs erkent: Feyenoord kon PSV niet bijbenen.

Calvin Stengs erkent: Feyenoord kon PSV niet bijbenen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 juli 2024 08:16 uur

Calvin Stengs, de zomerse aanwinst van Feyenoord, had hoge verwachtingen toen hij de overstap maakte naar de Rotterdamse club. De ambitieuze speler hoopte mee te strijden om de titel, maar moest tot zijn teleurstelling constateren dat PSV dit seizoen een maatje te groot was. In een openhartig gesprek met Voetbal International gaf Stengs toe dat Feyenoord gedurende het seizoen 'geen moment' echt in de buurt kwam van de Eindhovenaren.

De middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, keek met gemengde gevoelens terug op het verloop van het seizoen. Ondanks de inzet en het harde werk van het team, slaagde Feyenoord er niet in om PSV serieus uit te dagen in de strijd om de titel. Stengs benadrukte dat het een pijnlijke constatering was, maar dat het team nu moet focussen op de toekomst en werken aan verbetering.

Met het seizoen achter de rug, richt Stengs zijn blik alweer op de toekomst. De talentvolle speler is vastberaden om samen met zijn teamgenoten sterker terug te komen en volgend seizoen wel de concurrentie aan te kunnen gaan met clubs als PSV. De teleurstelling van dit seizoen dient als motivatie om harder te werken en te streven naar betere prestaties in de toekomst. Stengs is vastbesloten om samen met Feyenoord weer mee te doen om de titel en zal er alles aan doen om dat doel te bereiken.