×
Home Nieuws Livescore

Nederlander Odenthal kiest Sassuolo boven Como in Serie A.

Nederlander Odenthal kiest Sassuolo boven Como in Serie A.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 23:32 uur

Nederlander Cas Odenthal maakt een opvallende overstap in de Italiaanse voetbalwereld. De 23-jarige verdediger zal niet met Como de Serie A ingaan, maar kiest ervoor om zich aan te sluiten bij Sassuolo. Deze transfer komt als een verrassing, aangezien Sassuolo recentelijk is gedegradeerd naar de Serie B. De keuze van Odenthal om de club van trainer Cesc Fabregas te verlaten voor een team dat een niveau lager speelt, heeft de gemoederen in de Italiaanse voetbalwereld flink doen opschudden.

De transfer van Cas Odenthal naar Sassuolo werd dinsdagavond officieel bekendgemaakt door beide Italiaanse clubs. Odenthal, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht, zal een belangrijke aanwinst zijn voor Sassuolo in hun streven om terug te keren naar de Serie A. De Nederlander heeft laten weten dat hij uitkijkt naar de nieuwe uitdaging en is vastbesloten om zijn steentje bij te dragen aan het succes van zijn nieuwe club.

Trainer Cesc Fabregas van Como zal het vertrek van Cas Odenthal betreuren, aangezien de jonge verdediger een gewaardeerde speler was binnen zijn team. De keuze van Odenthal om een stap terug te zetten naar de Serie B is gedurfd, maar toont zijn ambitie en vastberadenheid om zich verder te ontwikkelen als voetballer. De komende periode zal uitwijzen hoe deze transfer uitpakt voor zowel Odenthal als Sassuolo, en of zij samen kunnen werken aan een succesvolle terugkeer naar de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie.